Hrana za dušu | Predstavljamo | www.hranazadusu.com

Predstavljamo

IZLOŽBA CRTEŽA SIMONIDE RADONJIĆ
U Galeriji „Beogradske tvrđave“, u unutrašnjoj Stambol kapiji, otvorena je izložba crteža Simonide Radonjić. Na izložbi će biti predstavljeni crteži iz ciklusa „Kuća jelena“, rađeni tokom 2013. i 2014. godine, tehnikom olovke i akrilika. Izložba se može pogledati do 14. avgusta svakog dana (i vikendom) od 11.00 do 19.00. Ulaz je slobodan.

BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA
Ponekad nas splet okolnosti navede na put za koji ni slutili nismo kuda će nas odvesti. To će se dogoditi novinaru beogradskog lista Argument Bošku Stevanoviću kad u proleće 2002. godine dobije zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića.

REVIJA NAJGLEDANIJIH FILMOVA SEZONE
Od 26. juna do 31. avgusta 2014. godine, u bioskopu Akademije 28 u Beogradu, biće organizovana revija najgledanijih filmova sezone 2013/2014.

OTVOREN PRVI ICE BAR NA NAŠIM PROSTORIMA
Prvi Ice Bar na našim prostorima nedavno je otvoren u Dubrovniku. U novootvorenom Onofrio Ice Bar-u nalaze se skulpture znamenitosti Dubrovnika napravljene od leda.

RUSKA CARSKA GOZBA U BEOGRADU
U hotelu Park u Beogradu, 19. i 20. juna 2014. biće organizovane večeri Ruske carske gozbe. Na meniju će se naći specijaliteti ruske trpeze od šesnaestog do početka dvadesetog veka.

ERLEND ØYE U DOMU OMLADINE
Dom omladine i Odličan hrčak ekskluzivno će predstaviti polovinu poznatog dua Kings of Convenience, koji je poznat našoj publici i sa projektom “The Whitest Boy Alive” – u sredu, 18. juna 2014. od 21.00h, u sali Amerikana Doma omladine Beograda gostovaće Norvežanin Erlend Øye.

PAULO KOELJO - PRIRUČNIK ZA RATNIKA SVETLOSTI
Ratnik svetlosti je onaj ko je kadar da pronikne u čudo života, da se bori do kraja za nešto u šta veruje i najzad da začuje zvona koja bruje s dna mora… U ovoj jednostavnoj i neponovljivoj knjizi čitalac će otkriti spoj istinske humanističke filozofije i hvalospeva čovekovom pregnuću.

OPERA “LJUBAVNI NAPITAK” U NIŠU
U utorak, 10. juna 2014. godine, u 21 sat u niškom Domu vojske, beogradski teatar “Madlenijanum” izvešće komičnu operu “Ljubavni napitak” Gaetana Doničetija. Opera se izvodi na srpskom jeziku, u skraćenoj verziji i uz klavirsku pratnju.

ŠPANSKI METAR OD 22.-27. MAJA
U Dvorani Kulturnog centra Beograda od 22. do 27. maja 2014. biće organizovan festival Španski metar. Institut Servantes i KCB tradicionalno svakog maja organizuju festival španskih filmova i filmova na španskom jeziku, u saradnji sa Ambasadom Španije.

TRGNI SE! POEZIJA! ODBRANA SVETA!
U Biblioteci grada Beograda od 14. do 17. maja 2014. biće održan 8. Beogradski festival poezije i knjige Trgni se! Poezija! pod sloganom “Odbrana sveta”. Ovogodišnji, sve popularniji, međunarodni festival posvećen je pesniku i novinaru Branislavu Brani Petroviću (1937-2002).

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Prijava
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

BISERI LJUBLJANE

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS